Presentatiemap Holland Reklame en Standbouw

  De eerste presentatiemap van HRSB is uit! Graag laten wij u kennis maken met onze map, waarin u alle ingrediŽnten vindt voor een geslaagde beurs, een geslaagd project of evenement. In vogelvlucht laten wij u zien wat Holland Reklame en Standbouw voor u kan betekenen. Lees verder

In de spotlight 

Tijdens de Bouwbeurs werd gebruik gemaakt van een verlicht vloerelement met een glazen topblad. De charme van dit vloerelement is deze gevuld kan worden met uw product of andere materialen.
Het vloerelement kan gewoon belopen worden en is een  gelegenheid om uw product te presenteren op een bijzondere manier. Denkt u dat het vloerelement ook een aanvulling is voor uw stand, neem dan contact op met sales2@hrsb.nl.
 

Beurzen Energie, Surface en Milieu

  

 

Holland Reklame en Standbouw (HRSB) mocht zich in het najaar van 2010 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch weer van haar beste kant laten zien. Daar vond van 12 t/m 14 oktober voor de zesde keer de  Energie plaats en gelijktijdig de eerste edities van de beurzen Surface en Milieu. Door de grote totale omvang van deze drie beurzen gaf HRSB als hoofdleverancier ook nu weer blijk van de enorme eigen voorraad, juiste planmatige uitvoering en flexibele instelling. Ook in dit voorjaar van 2011 en kijkend naar het verdere jaar, zien wij weer vele uitdagende projecten op ons pad. Lees verder

 2011 Goed van start

  Holland Reklame en Standbouw is ook voor dit jaar weer als betrouwbare partner ingeschakeld voor de bouw van vele beurzen/projecten. Zo hebben wij reeds onze (standbouw)diensten mogen uitvoeren op o.a. Vakbeurs Facilitair in De Brabanthallen, Webwinkel Vakdagen in De Jaarbeurs, BBB in het MECC, NOT in De Jaarbeurs, Carp in De IJsselhallen, De Internationale Bouwbeurs in De Jaarbeurs, TuinIdee Den Bosch. En staan voor de aankomende 2 weken o.a. de beurzen HISWA in De RAI, De Fiets en Wandelbeurs in De RAI en de Zeeuwse Horecabeurs in de Zeelandhallen in de planning. En ook daar zullen wij er als gebruikelijk naar streven ons van onze beste kant te laten zien.