Met een kleine aanpassing in uw bedrijf bent u verzekerd van een veilige omgeving. Denk aan (transparante) wanden, looproutes door afzettingen of gekleurd tapijt of tijdelijk extra meubilair voor de horeca. Met onze uitgebreide voorraad kunnen wij uw gewenste opstellingen snel leveren!
Wij hebben verschillende expertises in huis om niet alleen in ons vakgebied maar ook in uw vakgebied te acteren! Denk bijvoorbeeld aan:
Inzet van onze breed inzetbare vakmensen
Inzet van onze vrachtwagens, busjes en auto’s (met of zonder chauffeur)
Zie hier een video van COVID-19 Teststraat in Portugaal: https://hrsb.nl/projecten/
Onze standbouwmedewerkers en projectmanagers kunnen breed worden ingezet. Ook onze ontwerpers kunnen u wellicht helpen met het ontwerpen van uw ontvangstbalie, kantine, showroom of ander interieur. Misschien stapelt het werk zich bij u inmiddels op en kunt u onze vakmensen goed gebruiken!
Neem gerust contact met ons op via sales@hrsb.nl of 036 522 5666 om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM. We hopen u snel weer als vanouds van dienst te kunnen zijn!